Lukk

Velkommen tilbake!

Logg inn
Brukernavn
Passord
Glemt passord?

Suksess

Obligatoriske felter er ikke fylt ut

Error på server. Vær så snill å kontakt oss.

Du har forsøkt maks antall ganger som er tillatt. Kontakt oss for hjelp

E-post
Fyll inn din epostadresse, så sender vi deg ditt brukernavn på epost

Suksess

Obligatoriske felter er ikke fylt ut

Error på server. Vær så snill å kontakt oss.

Du har forsøkt maks antall ganger som er tillatt. Kontakt oss for hjelp

E-post

Se produktkategorier

Hav Vår-Regndress

50% Din rabatt
799,- 399,50,-

Hav Vår-Regndress

50% Din rabatt
799,- 399,50,-

Velg farge

Rosa Blå Yellow
Farge ikke på lager
Velg størrelse
Antall tilgjengelig:
Hjelp med størrelser
Om
Kvalitet:
Med refleks - så synes du i mørket Vindtett - sørger for at Nordavinden ikke gjør deg kald Vanntett - la det Øs Pøse ned, du holder deg tørr. Vannsøyle på 10.000 - 30.000mm
Materialer:
PU

Regndressen som tåler øspøs regnvær! 
Dress i myk slitesterk kvalitet (PU). Regndressen har børstet innside som gjør at det er lunt og behagelig å ha på. Den er utstyrt med slitesterke fotstrikker, gode navnelapper, reflekser på ermer og ben, anti-oppsugingsstoff på ermer og ben, sveisede sømmer og sikker hette som er både avtagbar og regulerbar. Det er ekstremt slitesterkt og er helt vanntett. Vannsøyle på 30.000mm

 

Perfekt for dager med øs pøs, regnvær.

 

Regntøyet fra Kattnakken har de siste åra blitt en favoritt blant, barn, forelder og barnehager!

Regntøy vaskes på 40 grader fin / yttertøyvask med flytende vaskemiddel, ikke bruk ullvaskemiddel på yttertøy, husk å slå av sentrifugen så vil plagget holde seg fint lengre. Sentrifugering vil ikke ha noen effekt på denne typen stoff, foruten at det vil ødelegge vanntettheten i lengden. Etter vask; vreng det, heng det opp og la det drypptørke. Et regntøy trenger ikke bli vasket hver dag, du kommer også langt ved å tørke over med en våt klut.
Ikke bruk tøymykner.

 

Om du skal være uheldig å miste en knapp, så er det viktig at du har tatt vare på reserve knappene som han på plagget når du kjøpte det. Der vil du også finne en reserveknapp til fotstrikken om en klarer å rive av en. Løse fotstrikker får du også kjøpt i nettbutikken.

Regntøyet til Kattnakken blir laget av noe vi forkorter til PU, dette stoffet er laget i plast for å gjøre det vanntett. Så en er også trygg for at det ikke er noe PFC (Perfluorerte forbindelser, Fluoriserte stoffer) i PU-plagg.

 

En skal helle aldri bruke impregnering på ett plagg laget av PU.

 

Oppbygningen av ett PU regntøy kontra et teknisk regntøy er veldig forskjellig.

Et PU stoff er laget av plast og er derfor vanntette i seg selv. Et teknisk stoff er som oftest er et vevd materiale, blir tilført ett belegg på baksiden (coating) og impregnering av div varianter på yttersiden. Dette gjør at dette stoffet kan få egenskaper som pustende, men det gjør også stoffet svakere sammenliknet med et PU stoff.

Et PU stoff vil holde seg lengre i kraftigregnvær og i vask, om en ikke får hull i regntøyet så vil en ha ett regntøy som holder tett i mange år.

Et teknisk stoff, som kan være letter og mer behagelig når en driver med høy aktivitet ute, vil holde deg tørr til ett viss punkt, men vil bli slitt med tiden og under vask.

Det er også derfor ett teknisk stoff har høyere vannsøyler en ett PU stoff. Rett og slett fordi det må ha litt å gå på. For å forklare det enkelt.

 

Alle typer PU og tekniske stoffer tåler IKKE skyllemiddel og en må heller aldri bruke ullvaskemiddel på yttertøy.

Lukk
Vennligst velg størrelse

Velg størrelse

104
Antall tilgjengelig: 1
110
116
122
Antall tilgjengelig: 1
128
Hjelp med størrelser
Kattnakken AS, Bjellandsvegen 27B, 5411 Stord
I post@kattnakken.no | www.kattnakken.no | org.nr. 811 610 402