Lukk

Velkommen tilbake!

Logg inn
Brukernavn (bruk gjerne din e-post adresse)
Passord
Glemt passord?

Suksess

Obligatoriske felter er ikke fylt ut

Error på server. Vær så snill å kontakt oss.

Du har forsøkt maks antall ganger som er tillatt. Kontakt oss for hjelp

E-post

Regnbukse med seler

349,-

Regnbukse med seler

349,-

Velg farge

Kattesvart

Velg størrelse

Antall tilgjengelig:
Hjelp med størrelser
Om

Regnbukse med seler, i myk slitesterk kvalitet (PU). Buksen har børstet innside som gjør at den er lun og behagelig å ha på. Den er utstyrt med slitesterke fotstrikker, god navnelapper, reflekser på ben, sveisede sømmer og regulerbare seler i strikk. Den er ekstremt slitesterkt og er helt vanntett. Perfekt for dager med øs pøs, regnvær.

“Beste regnkleda gutta mine har hatt. Anbefaler på det sterkaste” Olaug tvillinger 4 år

“De ansatte i barnehagen anbefalte regntøyet på foreldremøte” Kunde Oslo

“I dag ble jeg ikke klam i regntøyet mitt” Jente 5 år

 

Ønsker du en bukse uten seler, så kan juiorbuksen være ett godt alternativ.

 

PS! Påfyll av bukser kommer i februar-2018

Regntøy vaskes på 40 grader fin / yttertøyvask med flytende vaskemiddel, ikke bruk ullvaskemiddel på yttertøy, husk å slå av sentrifugen så vil plagget holde seg fint lengre. Sentrifugering vil ikke ha noen effekt på denne typen stoff, foruten at det vil ødelegge vanntettheten i lengden. Etter vask; vreng det, heng det opp og la det drypptørke. Et regtøy treger ikke vasket hver dag, kommer du også langt ved å tørke over med en våt klut.
Ikke bruk tøymykner.

 

Om du skal være uheldig å miste en knapp, så er det viktig at du har tatt vare på reserve knappene som han på plagget når du kjøpte det. Der vil du også finne en reserveknapp til fotstrikken om en klarer å rive av en. Løse fotstrikker får du også kjøpt i nettbutikken.

Regntøyet til Kattnakken blir laget av noe vi forkorter til PU, dette stoffet er laget i plast for å gjøre det vanntett. Så en er også trygg for at det ikke er noe PFC (Perfluorerte forbindelser, Fluoriserte stoffer) i PU-plagg.

 

En skal helle aldri bruke impregnering på ett plagg laget av PU.

 

Oppbygningen av ett PU regntøy kontra et teknisk regntøy er veldig forskjellig.

Et PU stoff er laget av plast og er derfor vanntette i seg selv. Et teknisk stoff er som oftest er et vevd materiale, som blir tilført ett belegg på baksiden (coating) og impregnering av div varianter på yttersiden. Dette gjør at dette stoffet kan få egenskaper som pustende, men det gjør også stoffet svakere sammenliknet med et PU stoff.

Et PU stoff vil holde seg lengre i kraftigregnvær og i vask, om en ikke får hull i regntøyet så vil en ha ett regntøy som holder tett i mange år.

Et teknisk stoff, som kan være letter og mer behagelig når en driver med høy aktivitet ute, vil holde deg tørr til ett viss punkt, men vil bli slitt med tiden og under vask og en kan oppleve at det "kolapser" etter timer ute i regn.

 

Derfor er PU regntøy det beste en kan ha i Øspøs-regnvær!

 

Alle typer PU og tekniske stoffer tåler IKKE skyllemiddel og en må heller aldri bruke ullvaskemiddel på yttertøy.

Kanskje du også vil like disse?

Kattnakken AS, Bjellandsvegen 27B, 5411 Stord
I post@kattnakken.no | www.kattnakken.no | org.nr. 811 610 402