Lukk

Velkommen tilbake!

Logg inn
Brukernavn (bruk gjerne din e-post adresse)
Passord
Glemt passord?

Suksess

Obligatoriske felter er ikke fylt ut

Error på server. Vær så snill å kontakt oss.

Du har forsøkt maks antall ganger som er tillatt. Kontakt oss for hjelp

E-post

På Stell Flekkfjernersåpe

129,-

På Stell Flekkfjernersåpe

129,-
Om
Om

 

På Stell flekkfjernersåpe er både effektiv og miljøvennlig og inneholder ingen tilsetningsstoffer, palmeolje, fosfater, enzymer, blekemidler, fargestoffer, petroleumsderivater, aggresive syrer, klor, amoniakk eller syntetisk parfyme. På Stell er biologisk og så mild at du kan vaske hendene med den for å fjerne olje, jord eller lukt av hvitløk eller chili.

 

 

Hvilke flekker fjerner På Stell flekkfjernersåpe?

På Stell flekkfjernersåpe fjerner flekker av frukt, bær og juice, avføring og urin, blod, foundation, deodorant, brus og is, fett, olje og tran, dressing, grøt, barnegulp og morsmelk, tomatsaus, kakao, kaffe og te, melk og fløte, vin og øl, egg, grønnsaker, leire, søle, sand og jord, sjokolade, svette og syltetøy.  Se hele flekkguiden her.

 

TIPS! Vi anbefaler å ha På Stell flekkfjernersåpe liggende der du har din vaskemaskin. Da er det fort gjort å gå over flekker med såpen før du legger plaggene i maskinen. Ha gjerne en såpe liggende på kjøkkenet også så har du den for hånden når du har renset hvitløk eller chili. På Stell flekkfjernersåpe er uunværlig på reise for lett oppskylling av plagg eller rask fjerning av flekker.

Har du tips du vil dele med oss? Har du fjernet andre flekker eller brukt flekkfjernersåpen på andre områder? Vi hører gjerne fra deg og deler dine tips i flekkguiden og på sosiale medier. Alle nye tips blir premiert med en På Stell flekkfjernersåpe. Send inn dine tips her.

Produsert i EU

 

Kattnakken AS, Bjellandsvegen 27B, 5411 Stord
I post@kattnakken.no | www.kattnakken.no | org.nr. 811 610 402